Coronavirus-informatie - COVID-19

Activiteiten

CAMPING LA PRESQU’ÎLE DE GIENS IS DE IDEALE UITVALSBASIS VOOR TAL VAN ACTIVITEITEN. OF U NU KIEST VOOR DE ZEE OF HET LAND, DE KEUZE IS ENORM !

Activiteiten en animatie op camping La Presqu’île de Giens !

In juli en augustus (franse zomervakantie) bieden we tal van culturele en sportactiviteiten aan, en ‘s avonds zijn er diverse voorstellingen!

Activiteiten met onze partners !

petite-flotille-640x420_1_1

Jet ski

Audemar, op Ayguadestrand: verhuur van jetski’s met of zonder begeleider, tocht tot aan het eiland Porquerolles enz …

camping-gien-activite-location-velo-640x420_1_1

Karting

Speedkart met minikarts voor de kinderen en grote speelzone! En voor wie al wat ouder is: kartingcircuit met challenge en podium !

ile-dor-evasion-640x420_1_1

KITESURFEN

Kennismakingssessie of vervolmakingscursus kitesurfen met Spot. Bovendien is het vlakbij gelegen Almanarrestrand een van de beste plaatsen in Europa om deze sport uit te proberen !

camping-gien-activite-karting-location-kart-640x420_1_1

WATERSPORTCENTRUM

Natura Water Sports, kennismaking met en verhuur van kajak, paddleboard, surfplank, waterfiets enz. Ontdek het schiereiland van op zee, met vertrek aan het Badinestrand !

camping-gien-activite-plongee-640x420_1_1

DUIKEN EN SNORKELEN

Club Espace Mer nodigt u uit om de wondere onderwaterwereld langs de kust van het Presqu’île de Giens te ontdekken (perslucht of snorkelen).

MAAR OOK …

 

Overtocht naar Porquerolles met de maatschappij TLV.

Na een overtocht van twintig minuten verkent u het eiland Porquerolles te voet of op de mountainbike en u ontdekt via de bospaadjes de prachtigste zandstranden.

Campings Vacances Giens
Camping Tour Fondue
Camping Olbia
Résidence Gabinière