Activiteiten

CAMPING LA PRESQU’ÎLE DE GIENS IS DE IDEALE UITVALSBASIS VOOR TAL VAN ACTIVITEITEN. OF U NU KIEST VOOR DE ZEE OF HET LAND, DE KEUZE IS ENORM !

Activiteiten en animatie op camping La Presqu’île de Giens !

In juli en augustus (franse zomervakantie) bieden we tal van culturele en sportactiviteiten aan, en ‘s avonds zijn er diverse voorstellingen!

Activiteiten met onze partners !

camping-gien-activite-plongee-640x420_1_1

Duiken en snorkelen

De Club Espace Mer nodigt u uit om de zeebodem en de kust van het schiereiland Giens te ontdekken door te duiken of te snorkelen.

camping-gien-activite-location-velo-640x420_1_1

Fietsverhuur

Locabike biedt u de verhuur van fietsen, mountainbikes, elektrische fietsen (volwassenen, kinderen) en karren, zodat u de wonderen van het schiereiland Giens en zijn omgeving kunt ontdekken.

visuel-mfkite-web-640x420_1_1

Kitesurf school

De kitesurf- en wingfoilschool Mfkite bevindt zich in La Madrague en biedt lessen aan de baai van Almanarre, wereldwijd bekend om zijn regelmatige wind en zonneschijn.

visuel-accrobranche-web-640x420_1_1

Boomklimmen en springen

Dompel jezelf onder in de natuur! Ecopark Adventure – La Castille biedt 10 boomklimcursussen en meer dan 200 workshops voor alle leeftijden.

ile-dor-evasion-640x420_1_1

Zee reizen

Îles d’Or Evasion, boottochten vanuit de haven van La Tour Fondue. Ontdek de kust van Presqu’île en Porquerolles met Julien!

visuel-speedkart-web-640x420_1_1

Uitdaging open voor iedereen

Speedkart is een gigantisch recreatiepark gewijd aan de wereld van de autosport. Daag jezelf uit met tal van activiteiten voor jong en oud: kartverhuur, minimotorfietsen, quads, elektrische auto’s…

petite-flotille-640x420_1_1

Bootverhuur - Kajak

La Petite Flottille, in Port du Niel of Port de La Madrague, bootverhuur (met of zonder vaarbewijs), zeekajaks en paddleboards!

MAAR OOK …

 

Overtocht naar Porquerolles met de maatschappij TLV.

Na een overtocht van twintig minuten verkent u het eiland Porquerolles te voet of op de mountainbike en u ontdekt via de bospaadjes de prachtigste zandstranden.

Campings Vacances Giens
Camping Tour Fondue
Camping Olbia
Résidence Gabinière