Coronavirus-informatie - COVID-19

Activiteiten

CAMPING LA PRESQU’ÎLE DE GIENS IS DE IDEALE UITVALSBASIS VOOR TAL VAN ACTIVITEITEN. OF U NU KIEST VOOR DE ZEE OF HET LAND, DE KEUZE IS ENORM !

Activiteiten en animatie op camping La Presqu’île de Giens !

In juli en augustus bieden we tal van culturele en sportactiviteiten aan, en ‘s avonds zijn er diverse voorstellingen!

Overdag

Zijn er samen met onze animatoren fitness- en Zumba®-lessen, maar ook verschillende sporttoernooitjes voor iedereen (voetbal, tafeltennis, badminton, volleybal, jeu de boules enz.) en een mooie wandeling rond het schiereiland. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor gratis rondleidingen (de zoutwinning op het schiereiland, de archeologische site van Olbia …) en zijn er tal van wateractiviteiten: duikinitiatie, kajak, paddleboard enz.

Wanneer 

De avond valt, kunt u samen met het gezin of met vrienden genieten van diverse voorstellingen: cabaret, goochelshow, film in open lucht en het speciale kinderspektakel !

Activiteiten met onze partners !

ile-dor-evasion-640x420_1_1

Karting

Speedkart met minikarts voor de kinderen en grote speelzone! En voor wie al wat ouder is: kartingcircuit met challenge en podium !

camping-gien-activite-location-velo-640x420_1_1

Jet ski

Audemar, op Ayguadestrand: verhuur van jetski’s met of zonder begeleider, tocht tot aan het eiland Porquerolles enz …

camping-gien-activite-karting-location-kart-640x420_1_1

WATERSPORTCENTRUM

Natura Water Sports, kennismaking met en verhuur van kajak, paddleboard, surfplank, waterfiets enz. Ontdek het schiereiland van op zee, met vertrek aan het Badinestrand !

camping-gien-activite-plongee-640x420_1_1

DUIKEN EN SNORKELEN

Club Espace Mer nodigt u uit om de wondere onderwaterwereld langs de kust van het Presqu’île de Giens te ontdekken (perslucht of snorkelen).

camping-gien-activite-jetski-location-jet-640x420_1_1

KITESURFEN

Kennismakingssessie of vervolmakingscursus kitesurfen met Spot. Bovendien is het vlakbij gelegen Almanarrestrand een van de beste plaatsen in Europa om deze sport uit te proberen !

petite-flotille-640x420_1_1

BOOTTOCHT

Ontdek Les Îles d’Or met Beach Tour ! Op uw boot met kapitein vaart u zoals u het wilt langs de kust van Hyères.

MAAR OOK …

 

Overtocht naar Porquerolles met de maatschappij TLV. Verkoop van scherp geprijsde tickets voor het eiland Porquerolles aan het onthaal van camping La Presqu’île de Giens.

Na een overtocht van twintig minuten verkent u het eiland Porquerolles te voet of op de mountainbike en u ontdekt via de bospaadjes de prachtigste zandstranden.

Campings Vacances Giens
Camping Tour Fondue
logo-camping-olbia
Résidence Gabinière