Waterpark

Een paradijs voor jong en oud - Open sinds 20 mei 2021

carte-fondue-etablissement

Bent u op zoek naar een camping met waterpark in Hyères voor de volgende vakantie met uw gezin?

Wij verwelkomen u op camping La Presqu’île de Giens waar in 2020 een NIEUW waterpark opent!

Op slechts een paar minuten van uw staanplaats of stacaravan vindt u het zwemparadijs van onze 4-sterrencamping. Uniek op het schiereiland van Giens, met 750m² aan zwembassins. De opening is gepland in juni 2020.

carte-fondue-etablissement

EEN ZWEMPARADIJS OM TE SPELLEN, TE ZWEMMEN EN TE ZONNEBADEN!

Het kikkerbad is ideaal om met uw kleintjes te genieten van fijne waterpret. Bereid u voor op de slappe lach met de leuke waterspelletjes in het bad.
Zin in nog meer lol? Test dan onze glijbanen! Ontdek de ‘Rafting’-baan met een één- of tweepersoonsboei en de Aquatube waar u in het donker naar beneden suist. Gegarandeerde sensaties voor volwassen en de wat oudere kids!
Op camping La Presqu’île kunt u in het waterpark tevens genieten van aquagym- en aquazumba-lessen ! Perfect voor een sportief moment met uw familie of vrienden.

Informatiedia’s:
Aquatube – kleur: Minimaal 1m20 – gaat naar 1 persoon.
Rafting – boei: Minimaal 1m20 – kan tot 1 (minimaal 60 kg) of 2 pers. (cumulatief gewicht 90 kg).
Multilane – 3 tracks: Kan omlaag gaan naar 1 minimum 1m20 of 2 een kind en 1 volwassene.

carte-fondue-etablissement

Bij het zwembad vindt u talloze ligstoelen om te ontspannen en te zonnebaden terwijl u de kinderen in het zwembad in de gaten houdt. En aan het eind van de dag, hup naar de balneo om te relaxen in het bubbelbad en op de bubbelbanken.
Er is een zwemstoel aanwezig waarmee mensen met beperkte mobiliteit ook kunnen profiteren van het zwembad (tevens beschikbaar: zwemvest en zwemnoodles).
Ook in het laagseizoen kunt u gebruik maken van het zwembad, want het water is verwarmd!
Dus het enige wat u nog hoeft te doen voor uw campingvakantie in Giens, is uw accommodatie of staanplaats kiezen op camping La Presqu’île de Giens met zijn geweldige zwembad en glijbanen!

Onze accommodatie