Information Coronavirus – COVID-19

BOEK UW VAKANTIE MET VERTROUWEN

Voor het seizoen 2021, meer flexibiliteit bij het wijzigen en annuleren van uw verblijf.

Wijziging van uw reservering

Een verzoek om uw verblijf te wijzigen (datum, type accommodatie) kunnen worden gedaan met de Camping La Presqu’île de Giens, Camping La Tour Fondue, Camping Olbia of Résidence La Gabinière (per post of e-mail), voor zover beschikbaarheid.

Voor het volgende seizoen wordt uitstel niet geaccepteerd. Als er geen wijziging gedaan wordt, behoudt de klant de originele boekingsvoorwaarden.

Elke aanvraag voor verlenging van het verblijf of wijziging van huurcategorie zal worden gedaan volgens beschikbaarheid en volgens de geldende tarieven. Elk verzoek om uw verblijf te wijzigen 15 dagen voor de aankomstdatum worden niet geaccepteerd.

 

Annulering en Covid-19

annulering van uw verblijf alleen in geval:
– lock down;
– verkeersbeper king;
– quarantaine in uw stad, provincie, regio of land (met bewijs van huisvesting);
– als een van de deelnemers aan het verblijf besmet is met Covid 19 in de 20 dagen voorafgaande aan de geplande aankomst (annulering alleen mogelijk op vertoon van een p ositieve test en een medisch certificaat).

 

U krijgt naar keuze aangeboden:
– een creditnota die overeenkomt met de betaalde bedragen, verhoogd met 20%*, geldig voor 2 jaar en terugbetaling niet mogelijk
– een terugbetaling van de betaalde bedragen, excl usief de kosten van een annuleringsverzekering.
*verhoging beperkt tot 100 €

Let op: reisangst is op geen enkele manier een geldige reden voor annulering.

 

Annulering door de klant

in geval van annulering, gelieve de camping of residence zo snel mogelijk op de hoogte te stellen per e mail of per post.

  • Bij annulering zonder verzekering:

STACARAVANS – CHALETS – HUTTEN – APPARTEMENTEN: Campings La Presqu’île de Giens, La Tour Fondue, Olbia en Résidence la Gabinière

1- annulering meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum: e volledige aanbetaling wordt aan u terugbetaald. Een vergoeding van 20 € wordt ingehouden als annuleringskosten.
2- annulering tussen 60 en 30 dagen voor de aankomstdatum: de volledige aanbetaling wordt behouden als annuleringskosten.
3- annulering tussen 30 en 15 dagen voor de aankomstdatum: 50% van de totale prijs van het verblijf wordt behouden als annuleringskosten.
4- annulering minder dan 15 dagen voor de aankomstdatum: het totale bedrag van verblijf wordt behouden als annuleringskosten.

 

KAMPEERPLAATSEN: Campings La Presqu’île de Giens en Olbia

1- annulering meer dan 60 dagen voor de aankomstdatum: : de volledige aanbetaling wordt aan u terugbetaald. Een vergoeding van € 20 wordt behouden als annuleringskosten.
2- annulering tussen 60 en de dag van aankomst: : de volledige aanbetaling word t behouden als annuleringskosten.

 

  • Bij annulering met verzekeringsabonnement:

Een deel van het bedrag van de betaalde bedragen (exclusief administratiekosten, verzekeringskosten en toeristenbelasting) worden terugbetaald* volgens de annuleringsvoorwaarden die beschikbaar zijn op onze site Internet.

Een annuleringsverzekering is optioneel en dient bij de boeking te worden afgesloten. Het wordt gefactureerd (onder reserve van prijsverhoging van de verzekeringsmaatschappij) :

STACARAVANS – CHALETS – HUTTEN – KAMPEERPLAATSEN: 2,9 % van de prijs van het verblijf per verhuur of pitch

APPARTEMENTEN: 3,5 % van de prijs van het verblijf per verhuur of pitch

 

* In geval van niet-terugbetaling door de verzekering en op vertoon van bewijs, zullen wij vergoeden volgens de annuleringsvoorwaarden zonder verzekering, exclusief de kosten van annuleringsverzekering.

 

Annulering door de camping of residence: bij annulering door de camping of residence, behalve in geval van overmacht, wordt uw verblijf volledig terugbetaald. Deze annulering geeft geen aanleiding tot enige betaling van schadevergoeding.

 

COVID-19-PROTOCOL

Voor uw stressvrije vakantie hebben we een Covid-19-gezondheidsprotocol geïmplementeerd volgens de aanbevelingen van de National Federation of Campgrounds (FNHPA) en het Ministerie van Volksgezondheid.

– Ontsmetting van stacaravans en appartementen tussen elk verblijf;
– Ontsmetting en reiniging van receptie en sanitair tweemaal per dag;
– Beschermende lakens voor bedden voor eenmalig gebruik;
– Wijdverspreide installatie van dispensers voor hydroalcoholische lotion;
– Dagelijkse desinfectie van ligstoelen bij het zwembad *.
* Camping La Presqu’île de Giens